Uitgelicht: prachtige kade- en pleinwoningen

20 november '20

De verkoop van het Slachthuisdistrict is begonnen. Met een grote verscheidenheid aan woningtypes, is er voor ieder wat wils in dit bruisende gedeelte van Haarlem. Tijd om enkele woningtypes verder uit te lichten. 

 

Bekijk het woningaanbod
image alt

Kadewoning - gebouw 5

Soms is het fijn om net even anders te zijn. Met die gedachte is deze 4-laagse kadewoning op de hoek van het gebouw ontworpen! Vanaf het Slachthuisplein loop je zo de trap op, die leidt naar de verhoogde collectieve binnentuin. De kadewoningen zijn gelegen vanaf de 1e tot 4e etage van gebouw 5. Aan de achterzijde van het huis heb je een balkon met weids uitzicht over de Gouwwetering: wow!

Licht, lucht en ruimte

Vanuit de gemeenschappelijke tuin kom je je eigen fijne huis in. Stap via de hal de lichte kamer binnen, zet de balkondeuren open en verwelkom een verfrissend briesje. Aan de voorzijde van het huis ligt de open leefkeuken. Hier kijk je door het grote raam naar je spelende kids in de gezamenlijke binnentuin terwijl je aan het koken bent. De trap naar boven leidt je naar 3 ruime slaapkamers met ieder hun eigen ideale afmetingen. De badkamer is ook op deze etage en heeft ruimte voor een douche, toilet en wastafel. Ga je een verdieping hoger, dan vind je daar 2 woningbrede, ruime slaapkamers en op de gang een apart toilet. En vergeet de zolder niet, een fijne ruimte in deze woning. 

Schrijf je in op deze woning
image alt

Pleinwoning - gebouw 5

Heb je jouw oog laten vallen op deze 4-laagse woning? Begrijpelijk! De robuuste gevel aan de voorkant van het huis trekt direct de aandacht, de grote ramen maken het tot een speels geheel. En niet gek dat je jezelf al ziet zitten op het ruime balkon met uitzicht op het bruisende plein. 

Uitzicht op het plein

De hal met toilet leidt je tot de deur naar de werkkamer die over de gehele lengte van het huis loopt. De raampartijen tot aan de vloer zorgen voor een zee aan licht in de kamer én voor een prachtig zicht over het plein. Op de eerste verdieping vind je de lichte woonkamer met een prachtige leefkeuken. Stap vanuit de woonkamer het balkon op. De beste plek voor lange zomeravonden.

Op de tweede verdieping vind je 3 ruime slaapkamers. Op deze etage vind je ook de badkamer met tweede toilet, wastafel en douche. Op de derde verdieping vind je de zolderverdieping met standaard dakkapel én een aparte bergruimte.

Schrijf je in op deze woning

Ik ben verliefd

Ben jij verliefd geworden op 1 van de kade- of pleinwoningen van Het Slachthuisdistrict in Haarlem en zou je je graag willen inschrijven op 1 van deze woningen? Dat kan! Tot en met 24 november 2020, 17:00 uur, staat de inschrijving open. Daarna worden de woningen toegewezen op basis van financiële check en aanmeldduur. Wacht dus niet te lang.

Hier lees je over hoe je jouw voorkeur kunt doorgeven. 

 

Lees meer
Meer informatie? Lees het magazine
Woningen in 3D? Gebruik de woningconfigurator