Wonen in het Slachthuisdistrict

Om je een goed en gedetailleerd beeld te geven van de woningen in het Slachthuisdistrict in Haarlem hebben we een speciale 3D-woonconfigurator ontwikkeld. Met deze configurator kun je alvast een kijkje nemen in de diverse woningen. Bekijk zowel het plan als de individuele woningen in 3D. Klik een individuele woning aan en bekijk de indeling van deze woning. Kortom: Kijk, klik en bewonder! 

Bekijk de woningen in 3D

De beste ervaring heb je op een PC/laptop (met muis) in Chrome, Firefox of Safari.

We vinden het belangrijk om je te helpen bij de keuze voor een woning. Daarom hebben we een 3D-model gebouwd. Het model is samengesteld op basis van de meest actuele gegevens. Technisch noodzakelijke controles of wijzigingen kunnen er toe leiden dat er optimalisatie aan het ontwerp plaatsvindt. Voor de juiste informatie wordt verwezen naar de contractstukken, bijbehorende verkooptekeningen en technische omschrijving.

Ondanks dat het ‘oude’ Slachthuis geen onderdeel is van de nieuwbouwwoningen, hebben we geprobeerd deze zo goed mogelijk te visualiseren. Echter komt de huidige situatie niet overeen met de werkelijkheid. Houd er dus rekening mee dat de gegevens nog niet definitief zijn. Je kunt aan het 3D-model geen rechten ontlenen. Verder adviseren we je om bij de gemeente te informeren voor de actuele stand van zaken betreffende de eventueel naastliggende (toekomstige) bebouwing.

Meer weten over het Slachthuisdistrict? Bekijk het laatste nieuws
Benieuwd naar de kenmerken van de woningen? Ga naar het aanbod