Meer over meerwerk

10 november '20

Bij nieuwbouw is het heel simpel. Je kunt een woning casco kopen, dus zelfs zonder sanitair en badkamerinrichting, en regelt dan de afwerking zelf. Handiger is om een woning ook inclusief sanitair en badkamerinrichting te laten opleveren, wat voordeliger is aangezien de aannemer voordelig inkoopt bij tegel- en badkamerleveranciers.

Natuurlijk kun je zelf bepalen welke tegels en badkamer je wilt, de aannemer biedt een standaard model en daar kun je op inspelen. Je kunt daarnaast ook aanpassingen laten doen aan de woning zoals het maken van een berging onder de trap, het vergroten van de badkamer of het laten plaatsen van een dakkapel. Dat noemen we meerwerk en komt bovenop de prijs van een woning. Als je bijvoorbeeld geen badkamer wilt is dat minderwerk en wordt dit van de prijs afgetrokken. Bekijk hiervoor goed welke mogelijkheden jouw favoriete bouwnummer heeft. 

image alt

Samen met de kopersadviseur van de aannemer neem je de complete opties door voordat de woning gebouwd wordt. Vaak kun je al snel met de adviseur of verkoopmakelaar rond de tafel zitten zodat je een inschatting kunt krijgen van wat het meer- of minderwerk je gaat kosten (of opleveren). Wel zo handig, dan kun je dit nog meefinancieren als dat nodig is in je hypotheek! Nu al wegdromen bij wat je zou willen toevoegen? Bekijk dan de woningen en vind onder het kopje downloads de koperskeuzelijst.

Bekijk de woningen

De woningconfigurator staat live

En hoe fijn is het om nog duidelijker te zien hoe de woningen precies gesitueerd zijn in het gebouw? Hoe ziet een pleinloft, stadsloft, herenhuis, pleinwoning of kadewoning er van binnen uit? Bekijk het allemaal in de 3D woonconfigurator. En dat niet alleen, je kunt ook gemakkelijk zien waar de liften, gemeenschappelijke ruimtes en ingangen van het gebouw zitten. Kortom, klik, speel en laat je verrassen.

Woningconfigurator
image alt

Zonnestand

Met de 3D-viewer kun je rondom het gebouw heen bewegen, in- en uitzoomen en elk appartement afzonderlijk van binnen bekijken. En met de speciale zonnestand-functie kun je op elk gewenste datum en tijdstip de zonnestand instellen en bekijken. In de ochtend, middag en avond, en in de zomer, herfst, winter en in het voorjaar, wat je maar wilt en instelt. Als je graag in de ochtendzon ontbijt of in de avondzon dineert, dan weet je na gebruik van de 3D-viewer direct welk appartement bij jou (of jullie) hoort.

Mijn Eigen Huis Account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor één van de woningen in het Slachthuisdistrict? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie je jouw favoriete woningtype(s), de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Maak een account aan
Wanneer gebeurt er wat? Planning
Welke woning past bij jou? Woningen