De woningconfigurator van het Slachthuisdistrict staat online

12 november '20

Waar ligt nu dat ene appartement met uitzicht over de Gouwwetering? Welke woningen liggen aan het Slachthuisplein? Welk appartement heeft het langst zon op het balkon? En welke woningen liggen aan de mooie daktuin? Met de 3D woningconfigurator kun je nu jouw favoriete woning in het Slachthuisdistrict in Haarlem heel goed van binnen en buiten bekijken! 

image alt

De woningconfigurator

Hoe zijn de woningen precies gesitueerd in het gebouw? En hoe ziet een appartement of woning er van binnen uit? In de woningconfigurator zie je in één overzicht alle woningen en kun je om het plan of één van de gebouwen heen draaien. Met de 3D-viewer kun je in- en uitzoomen en elke woning afzonderlijk van binnen bekijken. Je kunt de verschillende verdiepingen selecteren in het venster aan de zijkant. Ook zie je hier de kenmerken en de plattegronden. 

Woningconfigurator
image alt

Zonnestand

Met de speciale zonnestand-functie kun je op elk gewenste datum en tijdstip de zonnestand instellen en bekijken. In de ochtend, middag en avond, en in de zomer, herfst, winter en in het voorjaar, wat je maar wilt en instelt. Als je graag in de ochtendzon ontbijt of in de avondzon dineert, dan weet je na gebruik van de 3D-viewer direct welk appartement bij jou (of jullie) hoort.

Mijn Eigen Huis Account

Wil jij in aanmerking kunnen komen voor één van de woningen in het Slachthuisdistrict? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie je jouw favoriete woningtype(s), de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart op vrijdag 13 november. 

Maak een account aan
Wanneer gebeurt er wat? Planning
Welke woning past bij jou? Woningen