Zo centraal ligt het Slachthuisdistrict

8 september '20

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning is het altijd prettig om te weten waar je toekomstige woning ligt en hoe makkelijk je in de stad, in de natuur, op het station of op de snelweg bent. Want naast een fijne plek om te wonen, gaan we er natuurlijk graag op uit. 

image alt

Het Slachthuisdistrict ligt super centraal. Met 10 minuten fietsen ben je in de binnenstad en ook het station ligt lekker dichtbij. Zo ben je makkelijk en snel met de trein in Amsterdam. Vind je het fijner om met de (deel)auto te gaan, dan ben je zo op de N205. De N205 ligt onder het Slachthuisdistrict en heeft een hele goede verbinding met de A9. Vanuit daar kun je alle kanten op. 

Woningaanbod

Heb jij interesse in het Slachthuisdistrict en nieuwsgierig naar welke woningen er komen? De woningtypes staan inmiddels online en geven je al een goede indruk. Vergeet niet om je in te schrijven voor het project en een Mijn Eigen Huis account aan te maken. Als je straks een woning wilt kopen, dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je wat jouw favoriete woningentypen zijn en geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start. 

Woningaanbod
Meer weten over de omgeving? Lees meer over Haarlem
Meer weten over het woningaanbod? Naar de woningen