Voortgang sloop slachthuis Haarlem

Voortgang sloop slachthuis Haarlem

11 december '20

De sloop van het voormalige slachthuis in Haarlem is in volle gang. Uiteraard wordt het monumentale gedeelte van het gebouw in ere hersteld waardoor het Slachthuisdistrict een unieke identiteit krijgt rondom dit historische stukje van de stad.

Historie herleven

Het Slachthuisdistrict in Haarlem wordt een bijzonder nieuw stukje Haarlem. Een unieke en levendige woonomgeving waar plaats is voor circa 60 woningen. Het slachthuis, dat in de loop der tijd behoorlijk is uitgebreid, wordt momenteel weer in ere hersteld zodat het een prominente plek krijgt in dit nieuwbouw project. 

De zware machines zijn inmiddels gearriveerd en er wordt hard gewerkt om dit historische gebouw weer te laten herleven. 

image alt

Blijf op de hoogte

Zoals je op bijgaande afbeeldingen en filmpje kunt zien, wordt er al hard gewerkt aan het project. De eerste fase van het Slachthuisdistrict is inmiddels in verkoop gegaan. Wil jij ook in het Slachthuisdistrict wonen? Zorg dat je er snel bij bent, want in fase 1 zijn nog slechts een aantal huizen beschikbaar.

Benieuwd naar de voortgang en werkzaamheden die op het Slachthuisdistrict worden uitgevoerd? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en lees het laatste (bouw)nieuws.

Bekijk het woningaanbod
Lees het magazine Benieuwd naar het plan?
Wil je iets weten? Bekijk de veel gestelde vragen