Vier de nazomer op het Slachtstrand

20 september '21

In de nazomerzon is het heerlijk toeven op het Slachtstrand in Haarlem. In het Slachthuis District kan je ieder weekend in de maand september plaatsnemen op het Slachtstrand. Kom je ook?

image alt

Strand, muziek en een heerlijk drankje

Haarlem aan zee? Nee, dat is natuurlijk het Slachtstrand! Een heuse stadsoase waar je lekker met je voeten in het zand kan zitten. Heerlijk eten en drinken, een sfeervol terras, en eindelijk weer livemuziek om van te genieten. De Slachtstrand-avonden zijn voor alle leeftijden en de concerten vinden plaats in de buitenlucht. Mocht het weer toch minder zijn, word je via de website van het Patronaat op de hoogte gehouden. Hier vind je ook de actuele concertagenda. 

Let op: Voor Slachtstrand is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. Er wordt gecontroleerd op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID-kaart of paspoort) bij de hand.

Het Slachtstrand wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs.

Foto: slachthuisterrein.nl

We mogen weer

We zijn blij dat we na een lange periode weer activiteiten kunnen organiseren in het Slachthuis District. 

Bekijk hier het programma van komend weekend.

 

Wil jij in het Slachthuis District wonen? Bekijk het aanbod
Wil je op de hoogte blijven? Meer nieuws