Van Slachthuisterrein naar een bruisende woonplek

19 augustus '20

De Slachthuisbuurt ligt aan de oostkant van het centrum, ten oosten van de buurt Rozenprieel. Hier wonen circa 5400 mensen. Iets meer dan de helft van de bebouwing, voornamelijk eengezinswoningen, dateert van voor de Tweede Wereldoorlog. Midden in de wijk staat het voormalige Slachthuis. Het Slachthuisdistrict wordt getransformeerd naar een bruisende woonplek voor jong en oud. De voorbereidingen hiervan zijn momenteel in volle gang.

image alt

Zo in de stad, en zo uit de stad

De woningen in het Slachthuisdistrict liggen op een perfecte plek. Je bent namelijk binnen 10 minuten met de fiets in het centrum van Haarlem of op het station. En via de aangrenzende uitvalsweg met de auto ook weer zo uit de stad. In 20 minuten ben je in Amsterdam.

Wil je met het openbaar vervoer? Bushaltes vind je aan de Slachthuisstraat, het Reinaldapark en aan de Zomervaart. Ideaal als je droog en warm naar het station wilt, of naar een van de omliggende steden.

image alt

Inspannen en ontspannen

Vlak naast het Slachthuisdistrict ligt het Burgemeester Reinaldapark, een stadspark waar je lekker kunt sporten en luieren. Of fiets naar het rustgevende stadspark Haarlemmerhout en droom lekker weg op een bankje onder de bomen of op een kleed in de zon.

Heb je zin in een strandwandeling? Ga dan naar de Kennemerduinen. Je komt dan zeker lekker uitgewaaid thuis. 

De Planning

Op dit moment zijn de voorbereidingen van de eerste fase van het Slachthuisdistrict in volle gang. De woningtypes staan al online en binnenkort delen we de specificaties. De verwachting is dat de woningen eind september in verkoop gaan. 

Schrijf je in en blijf op de hoogte!
  Haarlem-Oost West Thuis Best
  Perfect bereikbaar