Prijsindicatie bekend

17 september '20

Er wordt steeds meer bekend over de woningen in het Slachthuisdistrict in deze eerste fase. En natuurlijk wil je graag weten wat jouw nieuwe woning ongeveer gaat kosten. We hebben de indicatieve prijzen voor je bij de woningtypes geplaatst. De prijzen per bouwnummer zijn binnenkort bekend. Heb je je ingeschreven als belangstellende? Dan ontvang je automatisch bericht. 

image alt

Koopsomindicatie

De prijzen zijn nog niet definitief, maar dit geeft wel vast een idee hoeveel de woningen gaan kosten.

Gebouw 3
Pleinloft circa € 221.000 - € 341.000
Stadsloft circa € 244.000 - € 316.000
Pleinwoning circa € 444.000 - € 475.000

Gebouw 4
Herenhuizen circa € 579.000 - € 600.000

Gebouw 5
Kadeloft circa € 325.000 - € 350.000
Kadewoning circa € 520.000 - € 566.000
Pleinwoning circa € 544.000 - € 556.000

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

image alt

Financieringstool

Als je een woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwe woning. Nu je de prijzen per woningtype weet, vraag je je wellicht af of dit binnen jouw budget valt. Hiervoor is het handig om te weten wat je kunt lenen. Hiervoor hebben wij een financieringstool in samenwerking met de Rabobank om jou alvast een eindje op weg te helpen.

Financiële check

Heb je interesse in een woning in het Slachthuisdistrict? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start.

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je persoonlijke account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Wil je je nu al een financiële check bel dan met de Rabobank Haarlem op telefoonnummer: 023-5133500 of maak een afspraak via de financieringstool. 

image alt

Mijn Eigen Huis account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor een woning in het Slachthuisdistrict? Dan heb je een persoonlijk account nodig. Hierin zie je jouw favoriete woningen, de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Account aanmaken
Hoe werkt het? Financiële check
Welke woning past bij jou? Woningen