Beleef de winter in het Slachthuis District

15 december '21

In het Slachthuis District word je omringd door gezelligheid. Het hele jaar door en in alle vier de seizoenen. In de zomer bruisen de terrassen en klinkt er muziek uit het poppodium. En in de winter, als er een knus pak sneeuw ligt, dan spelen de kinderen op het plein. Ze bouwen een sneeuwpop, dollen in de sneeuw en drinken warme chocolademelk die de buurvrouw heeft gemaakt. Hun ouders kijken toe, genietend van hun gezelschap en de warme dranken.

image alt

Gezellige winterdagen

De woningen van de eerste fase van het Slachthuis District zijn momenteel in aanbouw, maar als we een blik in de toekomst werpen, zien we de gezellige winterdagen in het Slachthuis District al voor ons. Buren die ondanks de kou samen komen rond een knapperend vuurtje en al lachend herinneringen ophalen aan de voorbije zomer of die prachtige herfstdag in hun nieuwe Haarlemse nieuwbouw woning. En als de zon onder gaat, schenken zij hun glas nog een keer vol met warme glühwein en maken alvast plannen voor de lente.

In het Slachthuis District is het heerlijk wonen. Wonen in een buurt die als een warme deken voelt, zelfs als het buiten koud is.

Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar toegewenst!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Raak nog meer geïnspireerd Lees het magazine