Kom naar de open dag van het Slachthuis

20 mei '22

Heb jij stiekem al eens door de hekken gekeken van het Slachthuis District? Gewoon omdat je nieuwsgierig bent hoe de bouw verloopt en omdat je benieuwd bent wat er allemaal in het Slachthuis District komt? Dan hebben we goed nieuws. Op 28 mei, van 14 tot 17 uur, gaan de deuren voor jou open tijdens de open dag van het Slachthuis District.

image alt

Tour over het terrein

Tijdens de open dag kan je de vorderingen van de renovatie van het voormalig Slachthuis bekijken, de woningen én de werkzaamheden die aan het toekomstige popcentrum Slachthuis zijn gedaan. Let op dat het niet mogelijk zal zijn om de woningen te betreden.

Poppodium en Slachthub

In het poppodium komen oefenruimtes voor muzikanten en nog veel meer. Slachthub wordt een dynamische hub van Klein Haarlem met werkruimte voor de creatieve- en muzieksector, horeca en een sportschool. De tour is op eigen initiatief te lopen middels een route, in de diverse ruimtes staan mensen vanuit de organisatie die meer kunnen vertellen over het poppodium en Slachthub. Aanmelden voor de tour kan bij binnenkomst. Blijf na afloop van de tour nog even hangen in de tijdelijke bar van Slachthuis en geniet van een drankje.

Stichting Klein Haarlem

De stichting Klein Haarlem organiseert culturele evenementen en creëert levendige hubs met (flex) werkplekken voor creatieve ondernemers. Zij zullen in de nabije toekomst ook intreden doen in het district en leggen je tijdens de open dag meer uit over de stichting en hun plannen.

Wat doet Klein Haarlem? Lees meer voor deze stichting
Benieuwd naar het plan? Bekijk de woningen in 3D