Inschrijving Slachthuisdistrict gesloten

24 november '20

Zojuist is de inschrijving van het Slachthuisdistrict gesloten. Heb je jouw voorkeuren doorgegeven? Dan zie je vrijdag 27 november rond 12.00u uur in jouw account de uitslag van de toewijzing en je ontvangt een e-mail. Heb je geen woning toegewezen gekregen dan ben je op de reservelijst geplaatst. Ook dat zie je terug in jouw account.

Belangstelling voor de woningen na de inschrijving

Ben je nieuw op deze website of ben je enthousiast over de woningen, alleen de inschrijving is al gesloten? Geen probleem! De verkoop van de 64 woningen is gestart op 13 november en t/m 24 november kon je inschrijven. Ook al is de inschrijving gesloten, meld je dan toch aan als belangstellende of neem contact met ons op.

Neem contact op

De toewijzing

Je hebt je ingeschreven voor een nieuwbouwwoning; nu is het wachten op de toewijzing. Een spannende periode! Hoe verloopt de toewijzing van een woning? Hoe krijg je te horen dat de nieuwbouwwoning voor jou is? En wat zijn je kansen op een woning als je er in eerste instantie geen hebt toegewezen gekregen? Bekijk deze video; we nemen je mee bij de stappen die horen bij de toewijzing van een woning.

Wel een woning

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! In jouw account van Mijn Eigen Huis bevestig je binnen 48 uur de optie en daarna bepaal je zelf hoe je het aankoopproces wil doorlopen. Dat kan via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide. Jouw keuze! Wil je er toch vanaf zien? Dan annuleer je de optie. Ook dat doe je via jouw account. Dat is kosteloos en zonder verplichtingen.

Geen woning

Helaas, er waren meer kandidaten dan woningen waardoor je geen woning toegewezen hebt gekregen. In jouw account zie je dat je reservekandidaat bent op jouw voorkeurswoning(en). Je krijgt hiervan bericht als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de resterende kandidaten met een eerste voorkeur voor dat betreffende bouwnummer. Wij nemen dan contact met je op. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

De optieperiode

Ja, je gaat echt die nieuwbouwwoning kopen! Allereerst volgt een optieperiode waarin de woning voor je gereserveerd is. In deze periode kun je de koop nog even laten bezinken en bijvoorbeeld je hypotheek rondmaken. Hoe lang de optieperiode is, verschilt per nieuwbouwproject. Hierna kun je een voorlopig koopcontract tekenen. In dit 5e deel van deze videoserie vertellen we je wat de optieperiode inhoudt en hoe je een voorlopig koopcontract kunt tekenen. Dat kan ook online!

  Financiering
  De toewijzing, hoe werkt dat?