Griezelen in een slachthuisspookhuis

30 oktober '19

Het voormalige slachthuisterrein transformeren we in de komende jaren tot een nieuwe, duurzame en dynamische woonbuurt van Haarlem. Met een poppodium, horeca, kleine bedrijfjes en ruim 160 woningen. Om ludiek afscheid te nemen van de (best wel) angstaanjagende functie van het terrein en de gebouwen, kun je de komende maanden griezelen in een echt 'slachthuisspookhuis'. Tussen Halloween en Kerst. 

image alt

Griezelgesamtkunstwerk

Het spookhuis is bedacht en gerealiseerd door een groep kunstenaars die hiermee een 'kunstzinnige ode' willen brengen aan het monumentale abattoir en de vrijplaats die het na de sluiting lange tijd was. Met licht, geluid, geur en andere artistieke effecten heb je tijdens de griezeltocht van 10 minuten in een klein karretje een unieke en kunstzinnige griezelervaring. Na de tocht in het 'griezelgesamtkunstwerk' kun je napraten en weer tot rust komen in de Slachthuis13-bar. Een unieke ervaring voor griezel- en kunstliefhebbers, voor jong (vanaf 10 jaar) en oud.

Wil je meer weten over de locatie, openingstijden, entree-prijzen en reserveringen? Ga dan naar de website van het Slachthuisterrein. Bekijk hieronder alvast de preview van het slachthuisspookhuis. 

Website Slachthuisterrein

Planning Slachthuishof

In het Slachthuishof realiseren we in totaal ruim 160 huur- en koopwoningen, in verschillende varianten en oppervlakten. In het centrale (voormalige) slachthuisgebouw komt een popcentrum. De bouw daarvan start in 2020. De oplevering van het gehele project is naar verwachting in 2022. 

  Nieuwsoverzicht
  Slachthuishof Home