Kom je even binnen?

23 oktober '20

De verkoop en de bouw moeten natuurlijk nog beginnen, maar je wilt toch even binnenkijken als je je aan het oriënteren bent op een nieuwbouwwoning. Dat kan dankzij deze doorsnede van gebouw 5 in het Slachthuisdistrict. Kom je binnen?

image alt

Gebouw 5

In gebouw 5 vind je 3 verschillende type woningen: pleinwoningen, kadelofts & kadewoningen. 

De pleinwoningen kijken uit over het gezellige Slachthuisplein. Deze bevinden zich aan de linkerkant van de doorsnede. De woningen beschikken over een werkkamer op de begane grond. Ideaal voor een kantoor aan huis. 

De kadelofts liggen op de begane grond en hebben een klein tuintje. Deze zie je op de doorsnede aan de rechterkant. De appartementen hebben een ruime woonkamer en 2 slaapkamers. Met uitzicht op het water is dat 's ochtends heerlijk wakker worden.

De kadewoningen kijken uit op de Gouwwetering. Je ziet ze rechts op de doorsnede. Ze onderscheiden zich door een privé-buitenruimte in de vorm van een balkon en maken gebruik van de gezamenlijke binnentuin. De entree van je woning bevindt zich op de eerste verdieping. Vanaf de daktuin loop je naar je voordeur en stap je de hal binnen. 

Zie jij jezelf al wonen in één van deze woningen? 

Bekijk de woningen
Heb je al een account? Naar Mijn Eigen Huis
Wordt er ook aan de toekomst gedacht? Een duurzame kijk op het Slachthuisdistrict