Gebouw 3, 4 en 5 verder uitgelicht

9 oktober '20

Binnenkort start verkoop van de eerste 64 woningen in het Slachthuisdistrict. Er wordt steeds meer bekend over de gebouwen en de woningen. We hebben dan ook de nieuwste conceptbeelden voor je online gezet.  Waar in het gebouw zitten nu welke woningen? En wat wordt straks jouw uitzicht? Dat en meer leggen we je graag uit. We hebben dan ook de nieuwste conceptbeelden voor je online gezet. 

image alt

Gebouw 3 - pleinwoningen, pleinlofts en stadslofts

In gebouw 3 vind je in totaal 27 woningen. Aan het Slachthuisplein vind je de pleinwoningen en pleinlofts. De 11 pleinlofts zijn appartementen en studio's tussen de 42m2 en 69m2. Deze liggen op de begane grond en kijken uit op het Slachthuisplein. De 8 pleinwoningen bevinden zich op de 1e verdieping van het gebouw en hebben voor de entree van de woning een daktuin. Slapen doe je op de 2e verdieping en op de 3e verdieping is de zolder die ook als slaapkamer ingericht kan worden.

De 8 stadslofts liggen aan de kant van het gebouw. Dit woningtype heeft ook verschillende appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Kies je voor een open ruimte of heb je de slaapkamer liever apart? Aan jou de keus. 

image alt

Gebouw 4 - herenhuizen

Gebouw 4 is met recht groots wonen. De herenhuizen kijken uit over het water en zijn door groen omgeven. Met 4 woonlagen, 6 kamers en een tuin aan de kade heb je hier alle ruimte voor het hele gezin. Door de openslaande deuren, langgerekte ramen en de Franse balkons is het niet moeilijk om het buitengevoel naar binnen te halen.

image alt

Gebouw 5 - pleinwoningen, kadewoningen en kadelofts

Gebouw 5 bestaat uit 33 woningen.

De 12 pleinwoningen kijken uit over het gezellige Slachthuisplein. Deze woningen beschikken over een werkkamer op de begane grond en helemaal thuiskomen doe je vanaf de eerste verdieping in een ruime woonkamer met keuken. Slapen doe je weer een verdieping hoger. Daar vind je ook de badkamer. En op de 3e verdieping vind je de zolder, deze richt je helemaal naar wens in. 

De 7 kadelofts liggen op de begane grond en hebben een klein tuintje. Deze appartementen hebben een ruime woonkamer en 2 slaapkamers. Met uitzicht op het water is dat 's ochtends heerlijk wakker worden. 

De 14 kadewoningen kijken uit op de Gouwwetering en zijn uniek en onderscheiden zich door een privé-buitenruimte in de vorm van een balkon en de gezamenlijke binnentuin op de eerste verdieping. Hier maak je aan het einde van de dag nog een praatje met de buurvrouw. De entree van je woning bevindt zich op de eerste verdieping. Vanaf de daktuin loop je naar je voordeur en stap je de hal binnen. Loop iets verder en je komt in de ruime woonkamer met keuken. De slaapkamers vind je op de 2 verdiepingen daarboven. En loop nog een verdieping verder omhoog, daar vind je de zolder die je helemaal naar wens kunt inrichten. 

Wanneer gebeurt er wat? Planning
Heb je een vraag? Contact