Regel tijdig een financiële check

10 januari '22

Als je een woning of appartement koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel in het aankoopproces. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in het Slachthuisdistrict fase 2? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start. Dat kán in je voordeel werken.

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen en appartementen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft.

Let er op dat er staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Wil je nu alvast weten wat je kunt lenen? Vraag dan een gratis financiële check aan. Dat kan onder meer bij de Rabobank, een partner van BPD.

Neem contact op met een van de adviseurs

Vraag je financiële check digitaal aan door middel van het doorgeven van je gegevens via onderstaande buttons en kom in contact met onderstaande Rabobank-adviseurs. Zij komen graag met jou in contact voor het maken van een afspraak voor een gratis financiële check.

Voor Slachthuis District fase 2 hebben wij een team van Rabobank-adviseurs klaar staan: 

  • Tanja van Tebberen
  • Marloes van Oijen

Financiële check aanvragen

Interesse in een woning in de Slachthuisdistrict fase 2? Door middel van onderstaande knop kan je een financiële check aanvragen bij de Rabobank voor de aankoop van een appartement.

Financiële check aanvragen
Meer informatie? Lees verder over de financiële check
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod