Een kijkje in het nieuwe Slachthuisdistrict

20 juli '20

Goed nieuws, het nieuwe Slachthuishof krijgt steeds meer vorm! De woningtypes en eerste beelden van het project Slachthuisdistrict zijn bekend. Waar heb jij interesse in? Een woning aan het plein of kijk je toch liever uit over de kade? Aan jou de keus. 

In het Slachthuisdisctrict worden in totaal straks zo’n 160 nieuwbouwwoningen gebouwd, zowel huur als koop. De meeste gebouwen van het oorspronkelijke slachthuisterrein zoals het slachthuis, de directeurswoning, de kantine, watertoren en de stallen blijven behouden en krijgen een nieuwe functie. 

image alt

Eerste fase

In deze eerste fase van het Slachthuisdistrict komen in totaal 64 nieuwbouwwoningen in 3 gebouwen. Per gebouw zijn er verschillende types:

Gebouw 3
- Pleinloft, dit zijn zowel studio’s als appartementen
- Pleinwoning, eengezinswoning
- Stadsloft, dit zijn zowel studio’s als appartementen

Gebouw 4
- Herenhuizen, eengezinswoningen

Gebouw 5 
- Pleinwoning, eengezinswoningen
- Kadewoning, eengezinswoningen
- Kadeloft, dit zijn zowel studio’s als appartementen

Woningaanbod

Wat is jouw favoriete woning?

Wordt het een eengezinswoning of ga je toch liever voor een appartement waar alles gelijkvloers is?

Maak een Mijn Eigen Huis account aan, bekijk het woningaanbod en sla jouw favoriete woningtype op door op het hartje linksboven in de afbeelding te klikken. Je ontvangt steeds gerichtere informatie over de woningen en je hoort van ons wanneer de verkoop start.

Een account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks echt in het Slachthuisdistrict wilt gaan wonen.

Mijn Eigen Huis
Wanneer gebeurt er wat? Planning
Heb je een vraag? Contact