De plattegronden staan online

29 oktober '20

Waar komt de keuken? Hoe is de badkamer ingedeeld? En waar zie jij jezelf al slapen? De plattegronden van de 64 woningen in het Slachthuisdistrict staan nu op de website bij het woningaanbod. Bekijk snel de indelingen.

image alt

De plattegronden geven je een goed beeld hoe de verschillende woningtypes zijn ingedeeld en waar jij straks je bank, je eettafel en je bed plaatst. En welke kleur geef je de wand in de slaapkamer? Laat je gedachten de vrije loop! Leuk om nu alvast over na te denken en inspiratie op te doen via Pinterest. Heb jij al een favoriete woning?

Let op. Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleent. De plattegronden zijn ter illustratie van de woningen en sommige zullen op de werkelijke tekening gespiegeld zijn. Deze informatie volgt binnenkort. 

Bekijk de woningen

Mijn Eigen Huis Account

Wil jij straks in aanmerking kunnen komen voor één van de woningen in het Slachthuisdistrict? Dan heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Hierin zie je jouw favoriete woningtype(s), de verkoopdocumenten zodra deze gereed zijn en hier kan je straks je voorkeuren doorgeven als de verkoop is gestart. Via onderstaande button lees je hoe je een account kan aanmaken.

Maak een account aan
  Bekijk de planning
  Architect Hans van Heeswijk over de oudbouw