5 oktober 2021

Fase 2 gaat in verkoop

Schrijf de datum in je agenda, want fase 2 van het Slachthuis District gaat in verkoop. Tijdens de inschrijfperiode geef je maximaal 5 voorkeuren door via jouw Mijn Eigen Huis account.

Wil jij in het Slachthuis District wonen?

28 september '21

Het is bijna zover! De datum voor de start verkoop van de appartementen en woningen in fase 2 van het Slachthuis District is bekend. Van dinsdag 5 oktober om 10:00 uur tot en met woensdag 13 oktober 17:00 kun je jouw favoriete woning(en) via het winkelwagentje in je Eigen Huis-account aan ons doorgeven.

Dit is de laatste fase van het Slachthuis District. Wil jij graag in deze bruisende wijk wonen? Dan is dit je kans!

Bekijk het woningaanbod
image alt

Maak een eigen account aan

Voor het inschrijven voor jouw favoriete woning in het Slachthuis District, heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Maak deze vandaag nog aan, want dan ben je goed voorbereid en kan je, tijdens de inschrijfperiode, jouw voorkeuren doorgeven. Wanneer je je als belangstellende hebt aangemeld voor deze fase van dit nieuwbouwproject in Haarlem, ontvang je automatisch een e-mail als de verkoop is gestart. 

Op korte termijn worden alle verkoopstukken op de website geplaatst. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Verkoopprijzen

We horen je denken: wanneer worden de koopsommen bekend gemaakt? De koopsommen worden op woensdag 29 september gecommuniceerd. We sturen hierover een bericht naar alle belangstellenden. De V.O.N.-prijzen zijn dan ook terug te vinden bij het woningaanbod.

Maak een account aan
image alt

Verkoopprocedure & toewijzing

Je kunt je inschrijven tot woensdag 13 oktober 17:00 uur. Elke inschrijver wordt op vrijdag 15 oktober om 13:00 geïnformeerd over de uitslag via e-mail én het Mijn Eigen Huis account. Via onderstaande knop kan je meer lezen over de toewijzingsprocedure van dit nieuwbouwproject. 

Financiële check

Je financiële check kan je onder meer laten uitvoeren door de Rabobank, een partner van BPD. Lees meer over deze mogelijkheid op onze website

Meer over de toewijzingsprocedure

Wel of geen woning

Als jij een woning krijgt toegewezen dan krijg je hiervan per e-mail bericht en de uitslag zie je ook in jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan 48 uur de tijd om je optie te bevestigen. Nadat je de optie hebt bevestigt bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen.

Heb je geen woning toegewezen gekregen? Dan krijg je daarvan ook bericht. Je ziet dan ook in jouw Mijn Eigen Huis account dat je reservekandidaat bent. Als iemand afziet van de koop en jij bent de eerstvolgende reservekandidaat, dan ontvang je hierover bericht. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Welke woning kies jij? Bekijk de woningen
Maak een account aan Mijn Eigen Huis