Buurtbijeenkomst Slachthuishof

13 maart '19

Op dinsdagavond 19 maart stelt het team Slachthuishof zich graag voor aan omwonenden en belangstellenden van het Slachthuishof tijdens een buurtbijeenkomst op het Slachthuisterrein. Daar nodigen wij jou graag voor uit. 

Kennismaken

Het team van de ontwikkelcombinatie Bpd gebiedsontwikkeling en bouwbedrijf De Nijs won vorig jaar november de aanbestedingsprocedure voor het ontwikkelen van het voormalige Slachthuisterrein. Sindsdien werkt het team met veel trots aan het project.

Op de bijeenkomst willen we je graag laten kennismaken met de leden van het team: de ontwikkelaar, architecten en de omgevingsmanager. Zij geven een korte toelichting op de bijzondere plannen voor het terrein. Op deze avond wordt geen informatie gegeven over de verkoop van woningen.

Deze buurtbijeenkomst is ook meteen een mooi moment om ideeën van omwonenden te horen over de inrichting van de openbare ruimte. En alle aanwezigen mee te laten denken over de activiteiten voor en door de buurtbewoners die vanaf deze zomer kunnen plaatsvinden.    

Datum, tijdstip en aanmelden

Wanneer: dinsdag 19 maart
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Locatie: Slachthuisterrein

Aanmelden voor het bezoeken van deze buurtbijeenkomst (ivm. de organisatie) graag via het emailadres: [email protected]

  Meer nieuws
  Contact