Alles over de gebouwen in het Slachthuisdistrict

24 augustus '20

Wat wordt straks jouw uitzicht: de dynamiek van het stadse leven, het kabbelende water van de Gouwwetering of de monumentale gebouwen aan het Slachthuisplein? Je woont hoe dan ook op een historische plek, in prachtige en duurzame nieuwbouw. Ontdek nu alvast de gebouwen van fase 1: gebouw 3, 4 en 5.

image alt

Gebouw 3 - wonen aan het plein of de stadszijde

In het strak vormgegeven gebouw 3 vind je in totaal 27 woningen: pleinwoningen, pleinlofts en stadslofts. De pleinwoningen hebben een daktuin op de 1e verdieping en kijken uit over het gemoedelijke Slachthuisplein. Je ziet hier de buurtkindjes voorbijrazen op hun stepjes en hoort de schaterlach van de buurvrouw over het plein rollen. Vanuit de gelijkvloerse stadslofts heb je uitzicht op de stadse dynamiek van Haarlem-Oost. Als kers op de taart vang je door de vele en grote ramen overal in huis zonnestralen op.

image alt

Gebouw 4 - wonen aan de kade

Gebouw 4 is met recht groots wonen. Je woont hier in 1 van de 4 blikvangers: karakteristieke 4-laagse herenhuizen, gelegen langs de Gouwwetering. Deze herenhuizen kijken uit over het glinsterende water en zijn door groen omgeven. Met 4 woonlagen, 6 kamers en een tuin aan de kade heb je hier alle ruimte voor het hele gezin. Door de openslaande deuren, langgerekte ramen en de Franse balkons is het niet moeilijk om het buitengevoel naar binnen te halen.

image alt

Gebouw 5 - wonen aan het plein of de kade

Gebouw 5 bestaat uit 33 woningen: pleinwoningen, kadewoningen kadelofts. De pleinwoningen kijken uit over het gezellige Slachthuisplein met zijn monumentale gebouwen. De kadewoningen en kadelofts genieten van het uitzicht over de Gouwwetering.

De eengezinswoningen in Gebouw 5 zijn uniek en onderscheiden zich door een privé-buitenruimte in de vorm van een balkon en een gezamenlijke binnentuin op de eerste verdieping. Als je thuis komt uit je werk, maak je daar nog een praatje met de buurvrouw. Loop dan via het meanderde pad naar je voordeur. Schenk in de keuken een glaasje in, strijk neer op je balkon en laat de dag van je afglijden.

Wat is jouw favoriete woning?

Wordt het een eengezinswoning of ga je toch liever voor een appartement waar alles gelijkvloers is?

Maak een Mijn Eigen Huis account aan, bekijk het woningaanbod en sla jouw favoriete woningtype op door op het hartje linksboven in de afbeelding te klikken. Je ontvangt steeds gerichtere informatie over de woningen en je hoort van ons wanneer de verkoop start.

Een account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks echt in het Slachthuisdistrict wilt gaan wonen.

Mijn Eigen Huis
Wanneer gebeurt er wat? Planning
Heb je een vraag? Contact