Ga je mee naar Slachthuis District fase 2?

28 juli '21

Wat zijn ze mooi geworden: de definitieve beelden van de woningen en appartementen van de tweede fase van het Slachthuis District. Welke woning spreekt jou het meeste aan?

Fijn wonen in een levendig stadsdeel

De plannen van de volgende fase van Slachthuis District worden steeds concreter. Zodoende kunnen we nu ook de definitieve beelden laten zien van de appartementen en de woningen. Wij zijn in ieder geval trots op het resultaat!

In de tweede, en tevens laatste, fase van het project worden twee gebouwen gebouwd waar in totaal 79 woningen én appartementen komen. Kies jij voor een Park-, Plein of Stadsloft of toch liever een Stads- of Pleinwoning. Ook worden er Herenhuizen gebouwd, in gebouw 2. De nieuwe woningen komen in een bruisend en groen gedeelte van Haarlem waar het oude slachthuis een nieuwe functie krijgt. Zo komt er ook een plek voor horeca en speelplekken waar kinderen veilig kunnen spelen. En heb je dat heerlijke plein al gezien?   

De beelden van de woningen geven een voorproefje van wat er in de nabije toekomst wordt gebouwd in de tweede en laatste fase van het Slachthuis District.

Interesse?

Heb je interesse in één van de woningen of appartementen in de tweede fase van het Slachthuis District in Haarlem? Schrijf je in voor deze projectfase onder de verschillende woningtypen op de pagina van het woningaanbod en blijf als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen zoals de definitieve startverkoopdatum en de verkoopprijzen.

 

Bekijk het woningaanbod
  Wonen in Haarlem
  Bekijk de woningen