Wat te doen in Haarlem deze zomer?

31 mei '22

Wat een heerlijke stad is Haarlem toch! Deze zomer wordt er weer een groot scala aan evenementen georganiseerd. We zetten enkele evenementen graag voor je op een rij.

image alt

Tijd voor een festival

Lekker dansen doe je aan de Veerplas tijdens het Veerplas Festival. Trek op 11 juni je dansschoenen aan, doe een hippe zonnebril op en gaan! “Na 2 jaar geen festival(s), kijken we er allemaal naar uit elkaar weer te zien: 11 juni 2022 wordt dan ook driedubbeldubbeldubbel feest! Eindelijk weer samen, dansen, knuffelen en gekkigheid,” laat de organisatie enthousiast weten. 

Het Veerplas Festival bestaat uit 6 podia met deep/techhouse, hitjes, 80/90/00’s, guilty pleasures, classics, techno en disco, diverse foodtrucks en entertainment.

Meer over dit festival
image alt

Etend en drinkend de zomer door

Denk je aan de zomer, dan denk je natuurlijk ook aan heerlijk eten en drinken. Daarom mogen een hapje en drankje niet ontbreken. We starten met een lekker biertje tijdens Haarlem TAPT op 29 en 30 juli. “TAPT Festival is een bierfestival in een nieuw kek jasje. Veel mooi bier, lekker eten, chillen, spelletjes spelen en uiteindelijk één groot feest!,” laat de organisatie weten op hun website. We hadden het niet beter kunnen verwoorden.

ProefPark Haarlem en Haarlem Culinair

Van 4 tot en met 7 augustus kan je naar Haarlem Culinair op de Grote Markt. Eten op zijn lekkerst. De naam zegt genoeg: culinair Haarlem in de zomerzon. Aan het einde van augustus kan je ook naar ProefPark Haarlem. Hier staan verschillende foodtrucks in de hoofdrol. Je buik wordt er sowieso blij van. Van 26 tot en met 28 augustus kan je terecht in het Kenaupark.

Wat komt er in het Slachthuis District Bekijk het aanbod
Heb je een vraag? Neem contact met ons op