Verkoop Slachthuis District fase 2 gestart

4 oktober '21

Woon jij straks comfortabel in een Parkloft, een Herenhuis of toch een Pleinwoning in het Slachthuis District fase 2 in Haarlem? De appartementen en woningen in dit nieuwbouwproject zijn nu in verkoop. Alle informatie over de woningen staat online en kun je downloaden wanneer dat jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren kan online via Mijn Eigen Huis. In dit bericht lees je alles over de inschrijving.

image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk op de verkoopdocumentenpagina voor onder andere de verkooptekeningen, koperskeuzen en nog veel meer van jouw favoriete woning. Heb jij een keuze gemaakt voor welke woning(en) je in aanmerking wilt komen? Log in op je Mijn Eigen Huis-omgeving en geef online je voorkeuren door. Inschrijven kan tot 13 oktober 17:00 uur. Op 15 oktober om 13:00 uur wordt de uitslag van de toewijzing bekend gemaakt. Dit vind je dan ook terug in je Mijn Eigen Huis account terug.

Verkoopdocumentenpagina
image alt

Inschrijfvoorwaarden

Bij het inschrijven en toewijzen van de woningen zijn enkele voorwaarden van toepassing. Wij streven naar een zo eerlijk en transparant mogelijke toewijzing. De belangrijkste voorwaarden staan hieronder opgesomd:

  • Per toekomstig huishouden mag er slechts 1 inschrijving worden gedaan.
  • Aan het invullen en insturen van een inschrijving kan geen enkel recht op toewijzing van een woning worden ontleend.
  • Er wordt gekeken naar een financiële check en inschrijftijd van de fase.
  • De inschrijving sluit op 13 oktober 17:00 uur

Woning kopen? Lees hier hoe het werkt!
Heb jij al een Mijn Eigen Huis account? Maak nu een account