Bouw fase 2 gaat van start

24 december '21

De opschortende voorwaarden voor de bouw van Slachthuisdistrict fase 2 zijn vervuld en dat betekent dat de bouw officieel doorgaat. In dit bericht lees je meer over de vervolgstappen.

image alt

Naar de notaris

Alle kopers zijn per mail op de hoogte gebracht dat zij binnenkort worden uitgenodigd om de akte van levering en de hypotheekakte (indien van toepassing) te laten passeren bij Notariskantoor Brummelhuis. (Heb je als koper geen mail gehad? Controleer dan je spam box.) Als je een (gedeeltelijke) hypotheek nodig hebt, stuur dan (via je bank of adviseur) zo snel mogelijk je hypotheekstukken naar de notaris. Als je uit eigen middelen betaalt, verzoeken wij je direct contact op te nemen met de notaris om dit kenbaar te maken. Zodra de notaris de benodigde documenten heeft ontvangen, word je uitgenodigd om de akte van levering en de eventuele hypotheekakte te komen ondertekenen.

Voorbereidingen starten binnenkort

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. start binnenkort met de voorbereidingen van de bouw van de 79 woningen in het Slachthuisdistrict. De verwachting is dat de aannemer in februari 2022 daadwerkelijk start met de bouw. Tijdens de bouw is de kopersbegeleider van de aannemer contactpersoon voor de kopers. Deze zorgt voor de berichtgeving over de voortgang van de bouw.

Ontwikkelcombinatie BPD / De Nijs wenst alle kopers en de aannemer een voorspoedige bouw toe!

Vragen rondom feestdagen? Bekijk openingstijden
Vragen? Neem contact op