Geef je meerwerkkeuzes op tijd door

15 november '21

Nu er steeds meer appartementen en woningen in het Slachthuis District zijn verkocht, is het voor de kopers belangrijk om na te denken over het eventuele meer- en minderwerk dat gewenst is. Je kunt jouw huis namelijk (deels) inrichten zoals jij dat wilt.

Wat zijn jouw wensen?

 

 

image alt

Meerwerkopties en wijzigingen

In de ruwbouw fase kan gekozen worden voor bouwkundige opties en wijzigingen in het elektra die door de aannemer zijn aangedragen en in de optietekeningen en meerwerklijst zijn opgenomen. In de meerwerklijst vind je de meeste opties terug. Had je toch iets anders voor ogen? Optionele mogelijkheden zijn opvraagbaar, maar houd er rekening mee dat deze beperkt blijven tot kleinschalige wijzigingen. Zo is het niet altijd mogelijk om een badkamer te verplaatsen en kan een toilet of keuken vaak niet op een andere plaats worden geplaatst tenzij vermeld in de optielijst. De meerwerkopties vind je in jouw Mijn Eigen Huis account

Geef je keuze door

Wil je iets aanpassen of aanvullen in jouw appartement of woning? Geef je keuzes op tijd door en houd de deadlines in de gaten.

De ruwbouw deadline voor gebouw 2 staat op 8 januari 2022. Voor gebouw 1 is deze eind januari 2022. De deadline voor de afbouwfase wordt in een later stadium bekend gemaakt.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Benieuwd naar merkwerk? Lees meer informatie