De definitieve prijzen van fase 2 van het Slachthuis District zijn bekend

29 september '21

Heb je een oogje op één van die mooie woningen en appartementen van fase 2 van het Slachthuis District in Haarlem? Dan zit je natuurlijk met smart te wachten op de v.o.n-prijs van jouw droomwoning. De definitieve prijzen zijn vastgelegd.

Wat is jouw favoriet?

Gaat jouw voorkeur uit naar een Parkloft, een Pleinwoning of kies je toch voor een Herenhuis? Natuurlijk wil je weten of dit binnen jouw budget past. Bekijk snel alle verkooprijzen bij het woningaanbod. 

Bekijk het woningaanbod

Start verkoop

Op 5 oktober om 10 uur start de verkoop van fase 2 van het Slachthuis District en de komende dagen wordt alle verkoopdocumentatie online geplaatst.

Heb jij interesse in een woning in deze Haarlemse wijk? Meld je dan nu nog aan als belangstellende bij het woningtype van jouw keuze. Op 5 oktober ontvang je een e-mail met een link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en je vertellen wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. 

Zelfbewoningsplicht

Er geldt voor de appartementen met een koopsom tot maximaal 410.840 euro een zelfbewoningsplicht. Tijdens de verkoopperiode wordt er meer informatie bekend over deze regeling.

Heb jij al een Mijn Eigen Huis account? Maak een account aan
Een huis kopen? Bekijk hoe het werkt