7 woningtypen in 2 gebouwen

19 augustus '21

De verkoop van alle woningen in het Slachthuisdistrict verloopt niet in één keer, maar in verschillende fases. Eind vorig jaar startten we met de allereerste fase: 64 woningen. Deze woningen zijn inmiddels allemaal verkocht. Binnenkort gaan in de volgende (2e) fase in totaal 79 woningen in verkoop. Heerlijke woningen voor kleine en grote gezinnen, alleenstaanden, samenwoners én starters.

Alle appartementen en woningen van fase 2 bevinden zich in 2 losstaande gebouwen, in (inderdaad) Gebouw 1 en in Gebouw 2. Met in totaal 7 verschillende woningtypen. Maar hoe dan? We leggen het je graag kort uit.

image alt

Gebouw 1: Park, stad en plein

Gebouw 1 (met lift) bestaat in feite uit 2 afzonderlijke (met elkaar verbonden) en haaks op elkaar staande delen, met elk 4 woonlagen. Het noordelijke woonblok kijkt uit over het park. In dit deel van Gebouw 1 vind je de Parklofts: studio’s en appartementen met een vrij uitzicht op het bijzondere stadspark en de monumentale directeurswoning, vanuit tuin, balkon of terras.

Het 2e deel van het gebouw is een langgerekt blok met woningen aan beide zijden en in het midden van elkaar gescheiden door een grote gemeenschappelijke binnentuin. En onder die tuin, daar stal je (lekker uit het zicht) je fiets of parkeer je je auto.

Bekijk de 5 woningtypen in Gebouw 1
image alt

Gebouw 2: Pleinwoningen en herenhuizen

Vlakbij Gebouw 1 vind je Gebouw 2 dat de vorm heeft van een omgekeerde L. Dit woonblok heeft ook 4 woonlagen, maar met nu 2 verschillende woningtypen. Neem de ruime Pleinwoningen: 4-laagse gezinswoningen met (opgetilde) tuinen aan de achterzijde. Met daaronder de overdekte parkeerplaatsen voor de auto's. Parkeren doe je dus onder je tuin. Handig, veilig en lekker uit het zicht. 

De Herenhuizen vind je in het zuidelijke deel van Gebouw 2. Dit zijn superruime woningen met ook 4 woonlagen en een tuin (gewoon) op de begane grond. Ideale woningen waar je bijvoorbeeld geconcentreerd kunt thuiswerken, slaapfeestjes kunt organiseren of logees voor langere tijd kunt laten logeren. Ruimte zat!

Bekijk de 2 woningtypen in Gebouw 2
Wil je ook in Slachthuis District wonen? Bekijk de woningen
Interesse in een woning? Maak alvast een Mijn Eigen Huis account aan