Slachthuishof
Logo Logo

Wordt 2020 het jaar dat je je gaat oriënteren op een nieuwe gezinswoning of heb je misschien al een nieuwbouwwoning gekocht? Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je een gelukkig woonjaar toe!

Lees verder

De gezellige decembermaand staat weer voor de deur. Sinterklaas met zijn gedichten en surprises. Kerstmis met cadeautjes onder de boom en kerstdiners. En natuurlijk Oud en Nieuw met oliebollen en champagne. Tijdens deze maand zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

Het voormalige slachthuisterrein transformeren we in de komende jaren tot een nieuwe en duurzame woonbuurt van Haarlem. Om ludiek afscheid te nemen van de (best wel) angstaanjagende functie van het terrein en de gebouwen, kun je de komende maanden griezelen in een echt 'slachthuisspookhuis'.

Lees verder

Op dinsdagavond 19 maart jl. organiseerde gebiedsontwikkelaar BPD samen met aannemersbedrijf De Nijs en andere betrokken partijen een informatieavond. Een informatieavond voor de buurt over de plannen rondom het (voormalige) Slachthuisterrein.

Lees verder

Buurtbijeenkomst

Op dinsdagavond 19 maart as. stelt het team Slachthuishof zich graag voor aan omwonenden en belangstellenden van het Slachthuishof tijdens een buurtbijeenkomst op het Slachthuisterrein.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.